Scotty Doesn’t Know en The Worst Example in Popcafé Voorburg.

Drumschool Voorburg en Theater Ludens presenteren twee bands in het maandelijkse Popcafé Voorburg.

Scotty Doesn’t Know is een gloednieuwe, en jonge, pop-punk band uit Voorburg. Inspiratie van deze jonge gasten komt uit elke hoek van de muziek, maar één ding hebben ze gemeen: de muziek die ze maken is hard en verfrissend.

SDK is:
Vocals/Guitar: Thimo Harders
Guitar: Joris “The Professor” Ras
Drums: Scott Jochems
Bass: Joey Reijenga

 

The Worst Example is a brand new and young punkrock band from the area of The Hague and Westland. Mixing their shows with both well-known covers as catchy, loud and melodic self-written songs. An evening with The Worst Example is not without a moshpit, some headbanging, a bit of singing along, and of course, tons of fun.

Vocals: Tim (Oscar) van der Geest
Guitar: Jim Bronswijk
Bass: Jeff
Drums: Jasper Bohté

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail