Open Dag Drumschool Voorburg Zondag 26 Mei 2019

Op zondag 26 mei van 14.00-18.00 organiseert Drumschool Voorburg de jaarlijkse open dag met optredens van leerlingen in alle leeftijdscategorieën. Dit muziekspektakel is inmiddels niet meer weg te denken uit het Voorburgse Huygenskwartier. Na het succes van vorig jaar zal de open dag ook nu weer worden georganiseerd tijdens ‘A Walk In The Park’. Dit gratis culturele stadsfestival voor iedereen in Leidschendam-Voorburg en omstreken wordt voor de vijfde maal georganiseerd in Park Vreugd en Rust.

Uiteraard is er weer keihard gewerkt om een mooi programma neer te zetten. Ruim 130 drum-percussie-gitaar-basgitaar-piano en zangleerlingen zullen het podium betreden. De leerlingen zullen worden begeleid door de Drumschool Voorburg Allstar Band én door niemand minder dan Voorburgs eigen Raspers, de band van drumschooleigenaar Paul Reijenga.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail